Transport

Modalitati de transport, livrare si plata

!!! Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client !!!

! Transportul se face exclusiv prin Curier Rapid ! ( NEMO CURIER– pentru clientii persone fizice care achita ramburs sau orice alt curier in cazul persoanelor fizice care achita in avans valoarea produselor prin banca cu op sau card bancar(in curs de implementare).

In cazul personelor juridice care platesc prin banca se poate solicita livrarea cu orice curier , in cazul in care se solicita ca modalitate de plata rambursul, atunci clientul suporta costul tur retur al transportului, inclusiv al rambursului.

Livrarea se face la domiciliul clientului in 24/48 ore lucratoare.

   Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Va rugam sa verificati coletul in momentul primirii acestuia. In cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati preluarea coletului si va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

MONIROM TRADING nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

*Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau orice terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

   Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.

Taxele de livrare practicate de Curierul Rapid sunt in functie de dimensiunea si greutatea coletului.

Livrarea se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare si NUMAI pe teritoriul Romaniei.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 48 de ore.

Modalitati de plata:

1.Ramburs la curier, in cont colector NEMO CURIER.

2.Plata prin banca. La receptionarea comenzii lansate online se emite o factura proforma, care se achita in conturile indicate in respectivul document si indicate pe site.

Plata se face in avans, pe baza facturii proforme in conturile:

RO09 BACX 0000 0008 8618 1000– UNICREDIT TIRIAC, STEFAN CEL MARE
RO89 BRDE 426S V267 4610 4450– BRD, AG TEI


*Comenzile se livreaza numai dupa confirmarea platii in banca.

3.Prin card (online), direct pe pagina magazinului online(in curs de implementare)

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

SC MONIROM TRADING SRL accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.